Острият език на шеф Борис Петров не пожали  Тази сутрин

...
Острият език на шеф Борис Петров не пожали  Тази сутрин
Коментари Харесай

Острият език на шеф Петров не пожали популярен водещ

 Острият език на началник Борис Петров не пожали   " Тази заран " и водещия Антон Хекимян. Известният кулинар се нахвърли на предаването на bTV и паметният водещ, който се държал несъответстващо. 

Борис Петров е недолюбван от сътрудниците си, тъй като прекомерно постоянно употребява острия си език, с цел да посочва всичко, което си мисли, без да има терзания по какъв начин ще го одобри отсрещната страна. И тази заран откровено се забавляваше на несъответстващото държание на Хекимян, написа Шоу блиц. 

Шеф Петров видя, че Хекимян приказва много несвързано в анонсите за " Тази заран " и че изобщо не е в час с настоящите вести, които вълнуват всеки българин сега. Неосведомеността на водещия си пролича на няколко пъти, само че известният готвач  се забавляваше от сърце и написа в персоналния си профил във " Facebook ", че е " същинска гадина ". 

" Аз телевизия не виждам. Наистина.. Просто на всички места у дома има тв приемници и до момента в който си чета книги или виждам филми на компютъра те си бръмчат...и в този момент като повече време съм у дома... ", оправда се той на въпрос, че от безучастие следи всички телевизионни излъчвания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР